Prijavite se na besplatan program obrazovanja za odrasle!

 

  26.02.2021         ŠibenikIN

 

Prijavite se na besplatan program obrazovanja za odrasle!

 

Udruga EMEDEA od idućeg tjedna započinje s programom obrazovanja za odrasle koji će trajati od 20 do 30 radnih dana. Ova hvale vrijedna edukacija provest će se za deficitarna zanimanja: voditelj OPG-a, uzgajivač i prerađivač ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja te uzgajivač povrća. Svi programi su besplatni, a edukacija će se odvijati u popodnevnom terminu, od 17 do 20 sati.

Program obrazovanja odraslih provest će se za sljedeća deficitarna zanimanja na tržištu rada: Voditelj OPG-a (Učilište Virtus), Uzgajivač i prerađivač ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja (Učilište Izvor Znanja), Uzgajivač povrća (Učilište Izvor Znanja).

Svi navedeni programi obrazovanja besplatni su za sve sudionike.

Također, ovi programi su verificirani od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih tako da polaznici imaju mogućnost upisa završene edukacije u svoju e-radnu knjižicu!

Polaznici će imati osiguran obrok i prijevoz do mjesta edukacije za vrijeme trajanja programa obrazovanja.

- Program obrazovanja sadrži teorijski i praktični dio nastave pa će polaznici imati priliku naučiti sve o radu i upravljanju obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvom s obzirom da OPG sektor pruža velike mogućnosti razvoja na području Šibensko-kninske županije. Kroz navedena tri zanimanja pruža se kompletna, zaokružena podrška razvoju tog sektora kroz edukaciju polaznika – poručuju iz udruge EMEDEA.

Edukacija započinje idući tjedan, trajat će od 20 do 30 radnih dana, a odvijat će se u popodnevnom terminu, od 17 do 20 sati, u Šibeniku.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti voditelju projekta na broj mobitela 099 675 6533, putem e-maila udrugaemedea@gmail.com ili osobno dolaskom na adresu Velimira Škorpika 6, u Šibeniku.

za poticanje i promociju održivog razvoja, zapošljavanja i poduzetništva, kulture, športa, zdravog načina života i očuvanja okoliša

  Velimira Škorpika 6, 22000 Šibenik

  +385 99 675 65 33

  FACEBOOK

  www.emedea.hr

  udruga.pvtr@gmail.com


Copyright © 2022   /   Sva prava pridržana.   /   Izradu internetske stranice projekta je sufinancirala europska unija iz europskog socijalnog fonda
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Udruge EMEDEA.