Pozivaju se nezaposlene osobe da se prijave na besplatnu edukaciju!

 

  12.11.2020      

 

Pozivaju se nezaposlene osobe da se prijave na besplatnu edukaciju!

 

Iz Udruge EMEDEA pozivaju nezaposlene osobe da osnaže svoje meke vještine, prekvalificiraju se za deficitarna zanimanja na tržištu rada i tako lakše pronađu posao.

Udruga EMEDEA u sklopu EU projekta 'Putokaz do boljeg sutra' organizira edukacije mekih vještina i poziva nezaposlene osobe da se prijave na sudjelovanje. Pod nezaposlenim osobama smatraju se dugotrajno nezaposlene osobe (duže od 6 ili 12 mjeseci), osobe s invaliditetom i korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Bit će održane 3 edukacije iz sljedećih područja: emocionalna inteligencija, govor tijela te komunikacijske i motivacijske vještine.

Kroz edukaciju, polaznici će usvojiti ulogu emocija u izgradnji poslovnih i osobnih odnosa, naučiti učinkovito upravljati vlastitim emocijama, dobiti uvid u osnove govora tijela te uspješno prezentirati sebe i svoje ideje, što je iznimno važno za vrijeme razgovora za posao.

Svi polaznici koji budu sudjelovali u edukaciji mekih vještina imaju direktno pravo sudjelovati u programu obrazovanju odraslih za deficitarna zanimanja na tržištu rada: voditelj OPG-a, autolimar, autotapetar.

Edukacija je besplatna za sve sudionike! Svi polaznici će za vrijeme trajanja edukacije imati osiguran obrok i prijevoz do mjesta edukacije. Za korisnike zajamčene minimalne naknade pružiti će se i usluga mentorstva na individualnoj bazi, što će služiti kao osnova za uključenje na tržište rada.

Planirani datum početka edukacije je 30. studenog 2020. godine u prostorijama Javne ustanove Razvojne agencije Šibensko-kninske županije.

Svi zainteresirani koji se žele prijaviti za sudjelovanje mogu to učiniti putem broja mobitela 099 6756533 ili e-maila udrugaemedea@gmail.com. Više informacija o projektu možete dobiti na Internet stranici te stranici.

za poticanje i promociju održivog razvoja, zapošljavanja i poduzetništva, kulture, športa, zdravog načina života i očuvanja okoliša

  Velimira Škorpika 6, 22000 Šibenik

  +385 99 675 65 33

  FACEBOOK

  www.emedea.hr

  udruga.pvtr@gmail.com


Copyright © 2022   /   Sva prava pridržana.   /   Izradu internetske stranice projekta je sufinancirala europska unija iz europskog socijalnog fonda
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Udruge EMEDEA.