Iz udruge EMEDEA pozivaju nezaposlene osobe da se prijave na besplatan program obrazovanja odraslih!

 

  18.02.2021         ŠibenikIN

 

Iz udruge EMEDEA pozivaju nezaposlene osobe da se prijave na besplatan program obrazovanja odraslih!

 

Udruga EMEDEA početkom veljače započinje s programom obrazovanja za odrasle koji će trajati od 20 do 30 radnih dana. Ova hvale vrijedna edukacija provest će se za deficitarna zanimanja: voditelj OPG-a, uzgajivač i prerađivač ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja te uzgajivač povrća. Svi programi su besplatni.

Program obrazovanja odraslih provesti će se za sljedeća deficitarna zanimanja na tržištu rada: Voditelj OPG-a (Učilište Virtus), Uzgajivač i prerađivač ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja (Učilište Izvor Znanja), Uzgajivač povrća (Učilište Izvor Znanja).

Svi navedeni programi obrazovanja besplatni su za sve sudionike.

Također, ovi programi su verificirani od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih tako da polaznici imaju mogućnost upisa završene edukacije u svoju e-radnu knjižicu!

Polaznici će imati osiguran obrok i prijevoz do mjesta edukacije za vrijeme trajanja programa obrazovanja.

- Program obrazovanja sadrži teorijski i praktični dio nastave pa će polaznici imati priliku naučiti sve o radu i upravljanju obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvom s obzirom da OPG sektor pruža velike mogućnosti razvoja na području Šibensko-kninske županije. Kroz navedena tri zanimanja pruža se kompletna, zaokružena podrška razvoju tog sektora kroz edukaciju polaznika – poručuju iz udruge EMEDEA.

Edukacija će započeti početkom veljače 2021. godine, trajat će od 20 do 30 radnih dana, tri do četiri sata dnevno, ovisno o izabranom programu.

Mjesto održavanja edukacije je u Šibeniku.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti voditelju projekta na broj mobitela 099 675 6533, putem e-maila udrugaemedea@gmail.com ili osobno dolaskom na adresu Velimira Škorpika 6, u Šibeniku.

za poticanje i promociju održivog razvoja, zapošljavanja i poduzetništva, kulture, športa, zdravog načina života i očuvanja okoliša

  Velimira Škorpika 6, 22000 Šibenik

  +385 99 675 65 33

  FACEBOOK

  www.emedea.hr

  udruga.pvtr@gmail.com


Copyright © 2022   /   Sva prava pridržana.   /   Izradu internetske stranice projekta je sufinancirala europska unija iz europskog socijalnog fonda
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Udruge EMEDEA.